Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau, maar kunt u niet kiezen uit ons uitgebreide assortiment dan kunt u ervoor kiezen om een Lemin Jewels cadeaubon te geven.

Onze cadeaubonnen zijn er in verschillende prijscategorieën beschikbaar, variërend van €10.- tot 100.-, dus voor elk wat wils.

Onze cadeaubonnen zijn onberperkt geldig en kunnen in delen gebruikt worden. Het bedrag van de aangeschafte artikelen wordt automatisch van het totaalbedrag afgeschreven en het resterende bedrag kan een volgende keer gebruikt worden.

De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en kan uitsluitend gebruikt worden voor de aanschaf van één van onze vele artikelen, zoals aangeboden op leminjewels.nl

Iedere cadeaubon bevat een unieke code welke u via e-mail of kosteloos per post kunt ontvangen in een leuke cadeauverpakking. Ideaal voor verjaardagen, jubilea of gewoon zomaar.

De aanschaf van een leminjewels cadeaubon is zeer eenvoudig. U kiest op onderstaand formulier gewoon het door u gewenste bedrag van de cadeaubon, vult u gegevens in en nadat de betaling is verwerkt sturen wij de bon per mail naar u toe. Indien u de cadeaubon per post wilt ontvangen dan kunt u dit aangeven door een e-mail te sturen naar info@leminjewels.nl.

Nogmaals: de kosten hiervoor zijn gratis.

Al met al is de leminjewels cadaubonnen een leuke manier om uw dierbare te verrassen en staat garant voor veel shopplezier.