Veel gestelde vragen 2018

 1. Hoe werkt bestellen in de webshop?
  Wanneer u een artikel heeft uitgezocht, kiest u eventueel de gewenste maat, kleur en het aantal. Vervolgens legt u het artikel met een muisklik in uw winkelwagen. Als u klaar bent met winkelen, klikt u op de winkelwagen. U ziet een overzicht van uw bestelling.
  In de winkelwagen kunt u desgewenst nog wijzigingen in uw bestelling aanbrengen
  Wanneer uw bestelling compleet is kunt u op de knop  “Afrekenen” klikken en de stappen in het bestelproces volgen.
 2. Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  De meeste producten hebben wij op voorraad en worden binnen 48 uur geleverd.
  Indien een artikel niet op voorraad is dan wordt u tijdig geïnformeerd over de levertijd. De artikelen wordt dan in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen geleverd.
 3. Kan ik producten bekijken en ophalen?
  Lemin Jewels is puur een webwinkel. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden, grote collecties aanbieden en optimale service verlenen. Helaas kunnen wij geen bezichtiging en/of ophaalmogelijkheid aanbieden. Al onze producten worden verzonden via TNT Post of een andere transporteur.
 4. Kan ik bestelde artikelen retourneren?
  U als klant heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product(en) te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn, indien van toepassing, speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan echter alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie ook onze algemene voorwaarden op deze website.
 5. Wat moet ik doen als ik bestelde artikelen wil retourneren?
  Wilt u de gehele bestelling retourneren dan dient u de reeds in ontvangst genomen artikelen terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wij zullen dan de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten, zo spoedig mogelijk naar u terugstorten. Hou er wel rekening ermee dat de verzendkosten voor het retourneren van de gehele bestelling wel voor uw rekening zijn!Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen wel vooraf aan ons kenbaar te worden gemaakt via onze retourformulier of via de e-mail info@leminjewels.nl. Het retourformulier moet volledig ingevuld en verzonden worden alvorens u de bestelde artikelen retourneert.
  Bovendien verzoeken wij u vriendelijk om in alle gevallen uw volledige naam en factuur/bestelnummer te vermelden.

  Retouradres:
  Lemin Jewels
  Van Dycklaan 8
  4383 WK Vlissingen

 6. Welke betalingsmogelijkheden biedt Lemin Jewels?
  U hebt bij ons de keuze uit 4 verschillende betalingsmogelijkheden. Deze methodes zijn gegarandeerd veilig, en bieden de grootst mogelijke flexibiliteit. U kunt kiezen om te betalen via iDeal ,Paypal , bankoverschrijving of onder rembours.