Buddha to Buddha; uiteenlopende meningen

Bij een markt speelt vraag en aanbod altijd een grote rol. Binnen dergelijke markten zijn er wel altijd bepaalde trends zichtbaar. Dergelijke trends zijn in feite zichtbaar in allerlei branches; een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Blackberry. Dat had opeens een zeer groot marktaandeel te pakken. Helaas heeft dat merk niet lang mogen genieten van deze positie.

Eén ander goed voorbeeld is Buddha to Buddha. Dit merk is sinds enige tijd een belangrijke speler op het gebied van sieraden. De sieraden van Buddha to Buddha worden gekenmerkt door robuuste doch stevige componenten. Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van graveringen, patroontjes en de zilveren kleur. Wat vind jij er van?

In het dagelijkse leven blijkt dat veel mensen een andere mening over de Buddha to Buddha sieraden hebben. De een vindt de sieraden té opvallend, terwijl de ander juist helemaal fan is geworden van deze sieraden. Een feit is en blijft dat dit merk een unieke positie in heeft weten te nemen. Vrij weinig andere fabrikanten hebben sieraden zoals die van Buddha to Buddha in het assortiment.

Assortiment

Het assortiment van Buddha to Buddha is overigens behoorlijk uitgebreid. Dit loopt uiteen van verscheidene armbanden tot aan een ring en oorsieraden. Maar, bij nagenoeg alle producten van Buddha to Buddha zie je het onderscheidende vermogen.

De sieraden zien er stevig en fraai uit. De kleur, zilver, valt erg goed op en ziet er bovendien ook nog eens luxueus uit. Zoals we al zeiden, zijn de meningen over de sieraden erg uiteenlopend. Heb jij echter interesse in de Buddha to Buddha sieraden gekregen? Verdiep je dan eens goed in het merk! Het merk heeft namelijk een unieke ontstaansgeschiedenis en elementen daarvan worden in de huidige sieraden verwerkt. Erg leuk en interessant om te weten.